Shopping Cart
0
0,00 RON

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Termeni si Conditii

SC Helios PLS SRL
Str. Heliade intre Vii, nr. 8, sector 2, Bucuresti
Telefon: 021 212.18.90; 0722.583.840
E-mail:  office@heliospls.ro

 

DISPOZITII GENERALE

Vizitarea sau cumpararea produselor de pe acest site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea site-ului, in cele mai bune conditii, se recomanda citirea cu atentie a acestei pagini. Echipa noastra isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Ramane la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu acest site sau luati sau nu in considerare informatia gasita aici.

PRODUSE

Pentru fiecare dintre produsele postate pe site, HELIOS PLS se obliga sa afiseze toate caracteristicile esentiale ale acestora, care sa permita cumparatorului o identificare, comparare si o alegere corecta. HELIOS PLS isi rezerva dreptul de a modifica fara preaviz caracteristicile produselor afisate. Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate. Produsele comercializate respecta legislatia romana in vigoare. HELIOS PLS nu poate fi considerata responsabila pentru utilizarea necorespunzatoare a produselor comandate.

PRETURI

Preturile sunt exprimate in RON si includ TVA. Facturarea se face la preturile afisate in momentul inregistrarii comenzii, cu exceptia eventualelor greseli sau modificari ale TVA-ului. Factura va cuprinde si tariful de livrare.

CONDITII SI MODALITATI DE PLATA

Plata comenzii se face in Lei la cursul valutar din data in care se emite factura, sau in Euro daca aceasta vine din afara teritoriului Romaniei, cu numerar integral la livrare, sau prin transfer bancar. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii prin email a comenzii. Plata se face catre reprezentantul firmei de curierat sau la ghiseul oficiului postal ori prin virament in conturile:

UNICREDIT TIRIAC - BANK ROSETTI RO51 BACX 0000 0030 0343 3000 - cont  in lei
ALPHA BANK SUCURSALA UNIRII - RO64 BUCU 0128 4448 2511 RO01 - cont in lei 
UNICREDIT TIRIAC BANK -  RO24 BACX 0000 0030 0343 3001 - cont in euro

SECURITATEA DATELOR PERSONALE

Datele dumneavoastra personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc. Ne obligam sa nu facem publice si sa nu vindem bazele de date continind informatii referitoare la datele personale ale clientilor. Codul Numeric Personal si seria si numarul B.I./C.I. sunt necesare pentru facturare si vor fi folosite doar in acest scop.

ACCESUL LA SITE

Compania noastra garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei.

LIMITELE RESPONSABILITATII 
HELIOS PLS nu poate fi responsabila pentru neonorarea unei comenzi din cauze de forta majora.

RECLAMATII
Reclamatiile dumneavoastra privind orice probleme legate de livrarea produselor comandate le puteti transmite la adresa de email slv@heliospls.ro.

TRANSFERUL DREPTULUI DE PROPRIETATE

Transferul dreptului de proprietate asupra produselor comandate de pe site-ul www.magaziniluminat.ro se face la momentul incheierii contractului la distanta, respectiv la momentul primirii de catre Dumneavoastra a mesajului prin care va confirmam comanda.

LEGISLATIA APLICABILA

Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic Ordonanta Guvernului nr 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta si Legea 51/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

CONDITII LEGALE

Site-ul functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman. Conform OG nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta si Legii nr. 51/2003, care aproba odonanta, "consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor".

DISPOZITII FINALE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

 

Deasemenea ne puteti contacta in scris la adresa:
SC Helios PLS SRL
Str. Heliade intre Vii, nr. 8, sector 2, Bucuresti
Telefon: 021 212.18.90
E-mail:  office@heliospls.ro